Dark Mode Light Mode
ΕΕΝΜΑ: Ικανοποίηση για τους "πράσινους πόρους"
H ΕΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ST’ NICHOLAS BUSINESS CLUB

H ΕΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ST’ NICHOLAS BUSINESS CLUB

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας.

Η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε την επίσημη Δεξίωσή της στο St’ Nicholas Business Club στο Πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2026.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ναυτιλιακή Έκθεση των φετινών Ποσειδωνίων, η Οργάνωση Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε το Cocktail Party της, στους αριστοκρατικούς χώρους της επιχειρηματικής λέσχης St’ Nicholas Business Club.
Η κεντρική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο ατμοσφαιρικό Roof Garden του St’ Nicholas Business Club, προσφέροντας ένα μοναδικό σκηνικό με θέα στον Πειραιά.

Επίσημο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Παπαναστασίου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανος Γκίκας, καθώς επίσης και ο Διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού κ. Νίκος Ρωμανός.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας. Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους διακρίθηκαν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος του St’ Nicholas Business Club, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Pylinet και Πρόεδρος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, η εφοπλίστρια κα Αλεξάνδρα Γκανά, Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ν.Μ.Α, ο κος Βασίλης Δημητριάδης πρώην Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Managing Director της Lamda Marinas Investments, ο κ. Γιώργος Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ναυτιλίας για την Ελλάδα του γαλλικού νηογνώμονα Bureau Veritas, ο κος Νίκος Μαυρίκος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών πλοίων και Εξαγωγέων, εκπρόσωποι των Γραμματειών Προγράμματος και Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, ο διακεκριμένος Ναυτιλιακός Δικηγόρος κος Νίκος Γερασίμου, καθώς και άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι του εμπορίου και της ναυτιλίας.


Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον ενεργό και ουσιαστικό ρόλο της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας ως γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και της ναυτιλιακής κοινότητας. Μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλού επιπέδου δικτύωσης και εποικοδομητικού διαλόγου, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις και τις προοπτικές του κλάδου, ανανεώνοντας την δέσμευσή τους για την διατήρηση της ελληνικής ναυτιλίας στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.
Την συνολική διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε το St’ Nicholas Executive Events, ο αποκλειστικός συνεργάτης του St’ Nicholas Business Club για υπηρεσίες παραγωγής, διοργάνωσης και διαχείρισης εκδηλώσεων υψηλού κύρους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ε.Κ.Ο. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και τον Πρόεδρό της, κ. Λευτέρη Παπαναστασίου, για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του St’ Nicholas Business Club για την φιλοξενία αυτής της τόσο ξεχωριστής βραδιάς.

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΕΝΜΑ: Ικανοποίηση για τους "πράσινους πόρους"