Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στο Κερατσίνι, όταν άνδρας που βρισκόταν σε μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτηρίου άρχισε να πετά αντικείμενα στον δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο διερχόμενους πολίτες και στοχοποιώντας οχήματα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ αστυνομικοί προσέγγισαν με την απαιτούμενη προσοχή το σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν περαιτέρω κίνδυνο.
Κατά την προσέγγισή τους όμως, ο άνδρας, πήδηξε από το μπαλκόνι στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου – Δραπετσώνας.