Dark Mode Light Mode

Στο επίκεντρο η ενίσχυση των ναυτιλιακών σχέσεων Ελλάδας – Παναμά

Στην ΕΕΝΜΑ η πρέσβης του Παναμά

Την Α.Ε. Πρέσβη του Παναμά κα Julie Lymberopulos Karnakis υποδέχθηκε η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ).
Η ΕΕΝΜΑ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Σημαντώνη, καθώς και στελέχη της Ένωσης, ενώ στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η περαιτέρω ενίσχυση των ναυτιλιακών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Παναμά, δύο χωρών με ισχυρή παρουσία στη διεθνή ναυτιλία.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και για τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας στον ναυτιλιακό τομέα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης νέων πεδίων συνεργασίας και στην ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων και την αξιοποίηση κοινών ευκαιριών στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Προηγούμενο Άρθρο

«Άλμα» για τον λιμένα Πειραιά στη διακίνηση κοντέινερ

Επόμενο Άρθρο

GasLog: Βράβευσε ναυτικούς και εργαζομένους