Dark Mode Light Mode

Costamare: Επανεκλογή μέλους του Δ.Σ. έως το 2029

Ο κ. Ζαχαράτος εξελέγη με θητεία έως την ετήσια συνέλευση του 2029 και μέχρι την εκλογή του διαδόχου του

Την εκλογή του Κωνσταντίνου Ζαχαράτου ως Class I director ανακοίνωσε η Costamare Inc, συμφερόντων Κωστή Κωνσταντακόπουλου, μετά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της.
Όπως τονίζεται, ο κ. Ζαχαράτος εξελέγη με θητεία έως την ετήσια συνέλευση του 2029 και μέχρι την εκλογή του διαδόχου του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι της εισηγμένης ναυτιλιακής επικύρωσαν τον διορισμό της Ernst & Young (Hellas) ως ανεξάρτητου ελεγκτή για τη χρήση που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2026.

Η Costamare διαθέτει σήμερα 69 containerships σε λειτουργία, συνολικής χωρητικότητας περίπου 520.000 TEUs, ενώ έχει ακόμη 22 νεότευκτα υπό κατασκευή και έχει συμφωνήσει την απόκτηση δύο secondhand containerships.

Η pro-forma χωρητικότητα των 24 αυτών πλοίων ανέρχεται σε περίπου 152.600 TEUs.

Προηγούμενο Άρθρο

Το Ε.Β.Ε.Π. αξιολογεί το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2027

Επόμενο Άρθρο

CMA CGM: Παρέλαβε ένα ακόμη containership διπλού καυσίμου