Πύραυλος έπεσε σε μικρή απόσταση από δεξαμενόπλοιο που βρισκόταν κοντά στο λιμάνι Τζεμπέλ Άλι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκαλώντας ανησυχία στη ναυτιλιακή κοινότητα.
Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας ναυτιλιακής ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου Diaplous, ο πύραυλος έπεσε περίπου 200 μέτρα μακριά από το δεξαμενόπλοιο MT Sea La Donna, το οποίο φέρει σημαία της Λιβερίας.
Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί
Μετά το περιστατικό, το πλοίο απομακρύνθηκε από την περιοχή του λιμανιού για λόγους ασφαλείας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στο σκάφος ή τραυματισμοί μελών του πληρώματος.

Το συμβάν σημειώνεται σε περίοδο αυξημένης έντασης στη Μέση Ανατολή, γεγονός που εντείνει την ανησυχία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ευρύτερη περιοχή.