Dark Mode Light Mode

Golden Union: Ενίσχυσε τον στόλο της με ένα bulker

H Golden Union, συμφερόντων του Θεόδωρου Βενιάμη, ενίσχυσε τον στόλο της με ένα φορτηγό πλοίο, σύμφωνα με πηγές του κλάδου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η ναυτιλιακή εταιρεία ενέταξε στον στόλο της το ιαπωνικό Capesize bulk carrier “Cape Crassier” (κατασκευής του 2013 και χωρητικότητας 181.393 dwt), παλαιότερα γνωστό ως “Cape Armeria”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ελληνικών συμφερόντων έχει εξαγοράσει από τα τέλη του 2024 έως το δεύτερο εξάμηνο του 2025, τρία ακόμη Capesize bulk carriers (“Gu Pride”, κατασκευής του 2011, το “Km Hakata”, κατασκευής του 2013 & το “Flag Marina”, κατασκευής του 2010).

Επι του παρόντος, ο στόλος της Golden Union αποτελείται από περίπου 40 bulk carriers.

Προηγούμενο Άρθρο

Βαθμός άριστα για την ελληνική σημαία!

Επόμενο Άρθρο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει την επιχορήγηση για τις μελέτες για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αιγύπτου – Ελλάδας GREGY