Dark Mode Light Mode

Οι ΗΠΑ κατέλαβαν στην Καραϊβική ακόμα ένα δεξαμενόπλοιο που συνδέεται με τη Βενεζουέλα

Σύμφωνα με ανάρτηση της SouthCom στην πλατφόρμα Χ, δεν υπήρξαν απρόοπτα κατά την επιχείρηση σύλληψης του τάνκερ Sagitta.

Πετρελαιοφόρο δεξαμενόπλοιο που συνδέεται με τη Βενεζουέλα συνελήφθη χθες Τρίτη σε επιχείρηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Καραϊβική, όπως ανακοινώθηκε από το διοικητήριο που είναι αρμόδιο για την Κεντρική και Νότια Αμερική (U.S. Southern Command ή SouthCom). Πρόκειται για την έβδομη σύλληψη τάνκερ στο πλαίσιο της εκστρατείας των ΗΠΑ για τον έλεγχο των εξαγωγών πετρελαίου από τη Βενεζουέλα.

Σύμφωνα με ανάρτηση της SouthCom στην πλατφόρμα Χ, δεν υπήρξαν απρόοπτα κατά την επιχείρηση σύλληψης του τάνκερ Sagitta. Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο της στρατιωτικής επιχείρησης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Προηγούμενο Άρθρο

Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Συνεργασία με ACT Infraport Ltd για στρατηγική ναυπηγική επένδυση στην Ινδία

Επόμενο Άρθρο

AD Ports: Εξαγόρασε το ισπανικό ναυπηγείο Astilleros Balenciaga