ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΣ

Το Neptune Avra συμφερόντων Μελίνας Τραυλού στα ναυπηγεία Ελευσίνας Featured

Την έμπρακτη στήριξη του ελληνικού εφοπλισμού έχει η προσπάθεια αναβίωσης της ελληνικής ναυπηγικής – επισκευαστικής βιομηχανίας

Στο πλαίσιο αυτό, στα ναυπηγεία Ελευσίνας για προγραμματισμένη συντήρηση «έδεσε» το Neptune Avra του ομίλου Neptune, συμφερόντων Μελίνας Τραυλού.

Σε ανάρτησή της στα social media, η εταιρεία επισημαίνει: «Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τα ναυπηγεία Onex Elefsis, καθώς ένα από τα πλοία μας, το Neptune Avra, πραγματοποιεί την τακτική του συντήρηση. Αυτή η σπάνια ευκαιρία να έχουμε ένα πλοίο στη δεξαμενή τόσο κοντά μας, επέτρεψε στα μέλη της ομάδας του γραφείου μας να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες του ναυπηγείου.

Με την καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών των Ναυπηγείων Onex Elefsis, αποκτήσαμε ανεκτίμητες γνώσεις σχετικά με τον κύκλο εργασιών και γίναμε μάρτυρες της αφοσίωσης και της τεχνογνωσίας στη συντήρηση και την επισκευή των πλοίων μας, μαζί με τη σχολαστική προσοχή στην ασφάλεια», σημειώνει η εταιρεία.

 

Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Onex, Πάνος Ξενοκώστας, έχει δηλώσει: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ το οφείλουμε στους Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι απέδειξαν ότι τα ναυπηγεία είναι ανταγωνιστικά. Είναι κάτι παραπάνω από πατριώτες. Στήριξαν το εγχείρημα της Σύρου. Από τα έως σήμερα 460 πλοία που ήρθαν στο Νεώριο, το 78% είναι ελληνικών συμφερόντων, ενώ από τα 50 πλοία που κατέπλευσαν στα Ναυπηγεία Ελευσίνας το 83% είναι ελληνικών συμφερόντων. Προσφέρουμε όλες τις λύσεις για την πράσινη μετάβαση της ναυτιλίας».