ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΣ

Στα Ποσειδώνια 2024 η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Featured

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην Αθήνα, η Μ. Χατζημανώλη θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις και ημερίδες

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες, Κυριακή 2 Ιουνίου, η Κύπρια υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, με αφορμή τη συμμετοχή της Κύπρου στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2024».

 Στην έκθεση συμμετέχουν εκθέτες από όλους τους παρεμφερείς κλάδους με τη ναυτιλία από περισσότερες από 80 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος με γύρω στις 70 εταιρείες. Παράλληλα παρέχεται η ευκαιρία στην παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, μέσω διάφορων δράσεων, να συζητήσει τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας.

Συναντήσεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην Αθήνα, η υφυπουργός θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις και ημερίδες ως ομιλήτρια σε πάνελ, που διοργανώνονται στα περιθώρια της έκθεσης, ενώ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα. Επίσης, θα συναντηθεί με ομολόγους της υπουργούς, καθώς και με πρέσβεις χωρών που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη ναυτιλία.

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου η υφυπουργός Ναυτιλίας θα παραθέσει δεξίωση με την ευκαιρία των «Ποσειδωνίων 2024», όπου αναμένεται να παρευρεθεί η ναυτιλιακή κοινότητα της Ελλάδας, καθώς και στελέχη εταιρειών από την Ευρώπη, την Κίνα, την Ιαπωνία και άλλες χώρες.