ΛΙΜΑΝΙΑ

COSCO: Επέκταση του παγκόσμιου δικτύου logistics στο Los Angeles

Στο Λος Άντζελες επέκτεινε το δίκτυο των αποθηκευτικών της χώρων η COSCO SHIPPING.

Η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτή η επέκταση του παγκόσμιου δικτύου αποθήκευσης αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο βήμα προς την ενίσχυση της ικανότητάς της να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες εφοδιαστικής των διασυνοριακών επιχειρήσεων και να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη λύση εφοδιαστικής προσαρμοσμένη στους διασυνοριακούς πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με έκταση περίπου 16.500μ², αυτή η νέα εγκατάσταση βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, μόλις 60 λεπτά από το λιμάνι του Λος Άντζελες και το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Η αποθήκη διαθέτει δυνατότητες υψηλής απόδοσης, επιτυγχάνοντας εκφόρτωση και ράφια εντός 48 ωρών, με το 95% των εμπορευμάτων να αποστέλλονται εντός των πρώτων 24 ωρών και το 98% εντός 48 ωρών.

Η αποθήκη προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως dropshipping, διαμετακόμιση για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους αγαθά, αποστολή φορτηγών από άκρο σε άκρο και ολοκληρωμένες λειτουργίες στην αποθήκη.

Η εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων OMS/WMS ενισχύει τη διαδικασία EDI, υποστηριζόμενη από ολοκληρωμένη λειτουργία και συντήρηση I.T. που εξασφαλίζει σταθερές λειτουργίες και πλήρη οπτική διαχείριση. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στη δυναμική φορτίου σε πραγματικό χρόνο και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά διάφορες λειτουργικές προκλήσεις.

theseanation.gr