Παρών στις εκλογές για την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ηλίας Κουντρομιχάλης

Τρίτη, 16 Μάρτιος 2021 12:49
Ένας άνθρωπος που τίμησε το Λιμενικό Σώμα επί σειρά ετών, ο απόστρατος ανώτερος αξιωματικός του Λ.Σ. Ηλίας Κουντρομιχάλης, ρίχνεται στην ... ανοιχτή θάλασσα και δηλώνει παρών για τις εκλογές που πρόκειται να γίνουν στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. 
Ασχολούμενος με τα κοινά τα τελευταία χρόνια στο νησί της Πάρου και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες αλλαγής σ έναν χώρο που τελευταία μετά και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, έχει πληγεί, ο Η. Κουντρομιχάλης απόδε΄χτηκε την πρόσκληση του Γιάννη παπαδημητρίου, επικεφαλής της παράταξης ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ και θα συμμετέχει στις εκλογές.
 
Όπως εξηγεί ο ίδιος: 
 
 
Αγαπητές φίλες και φίλοι
 
Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε όλοι εμείς που ανιδιοτελώς αγωνιζόμαστε μέρα νύχτα, να κρατήσουμε ζωντανή την ιστιοπλοία στη χώρα μας μέσω των ομίλων μας, να εκλέξουμε την νέα διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
 
Προσωπικά δεν μηδενίζω το παρελθόν, ούτε  το έργο κανενός, πιστεύω ότι όλοι κάτι προσέφεραν και έβαλαν ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της μεγάλης ιστιοπλοικής οικογένειας, το ζητούμενο όμως,  είναι θέμα αρχών, αξιοκρατίας, ήθους, πρακτικών και συμπεριφορών, οι οποίες  πρόσφατα απαξίωσαν την ιστιοπλοία στην Ελληνική κοινωνία.
 
Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν θα πρέπει να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και όλοι μαζί πρέπει να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να προσπαθήσουμε να «σηκώσουμε» ψηλά την ιστιοπλοία στην Ελληνική κοινωνία, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη των παιδιών , των αθλητών των γονέων και της πολιτείας. 
 
Στην προσπάθεια αυτή συστρατεύθηκα  και εγώ, αποδεχόμενος την πρόταση του επικεφαλής του ΦΡΕΣΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ Γιάννη Παπαδημητρίου, αφού προηγουμένως συζήτησα μαζί του και έλαβα τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την προώθηση από κοινού βασικών χρόνιων προβλημάτων των ομίλων, όπως το ιδιοκτησιακό καθεστώς των εγκαταστάσεων των, την αναγνώριση της νησιωτικότητας, το θέμα των προπονητών, την αστική ασφάλιση των αθλητών και μια σειρά άλλων θεμάτων τα οποία χρόνια τώρα λιμνάζουν, χωρίς επίλυση.
 
Δέσμευση δική μου απέναντι σας είναι να αγωνιστώ για τα προβλήματα μας και ειδικότερα τα προβλήματα της περιφέρειας, γι΄αυτούς τους λόγους σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε συνολικά  ως ομάδα.
 
Πάρος 12/3/2021
 
Με εκτίμηση
Ηλίας Κουντρομιχάλης
Πρόεδρος
Ναυτικού Ομίλου Πάρου
 
 
Υ.Γ Ο Ηλίας Κουντρομιχάλης γενήθηκε στο χωριό Κίττα της Λακωνίας και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι απόστρατος ανώτερος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματο, πρώην  Αντιδήμαρχος Πάρου νυν  δημοτικός  σύμβουλος και Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πάρου.