ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΣ

Deal of the Year: Νέα κατηγορία στα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List

Τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List με χαρά ανακοινώνουν την εισαγωγή μιας συναρπαστικής νέας κατηγορίας βραβείου: «Deal of the Year».

Το βραβείο σηματοδοτεί την πρώτη νέα κατηγορία που προστίθεται στα αγαπημένα ετήσια βραβεία της ναυτιλίας εδώ και αρκετά χρόνια. Ακολουθεί την επιτυχία του «Deal of the Decade», βραβείο που προσφέρθηκε δύο φορές στην 20ετή ιστορία της διοργάνωσης. Τα ειδικά αυτά βραβεία, που απονεμήθηκαν το 2013 και το 2023 είχαν κερδίσει η Αγγελική Φράγκου και ο Ευάγγελος Μαρινάκης, αντίστοιχα.

Το νέο ετήσιο βραβείο υποστηρίζεται από την Δικηγορική Εταιρεία Τιμαγένης και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία του 2024, που θα παρουσιαστούν φέτος στις 6 Δεκεμβρίου στο ετήσιο εορταστικό δείπνο που γίνεται στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.
Η Εταιρεία Τιμαγένης, ένας από τους αρχικούς υποστηρικτές των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων της Lloyd’s List όταν εγκαινιάστηκαν το 2004, ήταν επίσης χορηγός του πιο πρόσφατου Βραβείου «Deal of the Decade» πέρυσι. Η Εταιρεία Τιμαγένης σχολίασε: «Είναι τιμή μας να είμαστε χορηγοί της νέας κατηγορία του βραβείου «Deal of the Year». Ως εταιρεία αφοσιωμένη στην αριστεία στο ναυτικό δίκαιο, είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε και γιορτάζουμε τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις καινοτόμες δραστηριότητες που διαμορφώνουν το μέλλον της ελληνικής ναυτιλίας».

Τα βραβεία αποφασίζονται από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από κορυφαίες προσωπικότητες που εκπροσωπούν την ελληνική ναυτιλία και την ευρύτερη ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα. Το ετήσιο βραβείο «Deal of the Year» θα απονεμηθεί στο άτομο ή την εταιρεία που κρίθηκε από την επιτροπή ότι έχει κάνει την πιο επιτυχημένη και εντυπωσιακή μεμονωμένη συμφωνία στην ελληνική ναυτιλία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Μια σειρά συμφωνιών μπορεί να εξεταστούν από τους κριτές εάν το δικαιολογούν οι περιστάσεις. Συμφωνίες που δεν έχουν κλείσει ακόμη μπορεί να μη ληφθούν υπόψη.
Μπορεί να υποβληθεί υποψηφιότητα οποιουδήποτε είδους επιχειρηματικής συμφωνίας στον τομέα της ναυτιλίας, που αφορά συγχωνεύσεις και εξαγορές, κοινοπραξίες, πωλήσεις και αγορές ή τη σύναψη μιας πολύ επιτυχημένης χρηματοδότησης ή πολύ επικερδούς ναυλωτικής σύμπραξης, χωρίς όμως να περιορίζεται μόνο σ΄ αυτά. Όπου είναι δυνατόν, η ιδιαιτερότητα της συμφωνίας θα πρέπει να απεικονίζεται με προσδιορισμό τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα για το μέρος της συναλλαγής ή τα αναμενόμενα οφέλη της. Οι υποψηφιότητες είναι ευπρόσδεκτες για το Βραβείο «Deal of the Year» και για όλες τις άλλες κατηγορίες βραβείων, μέχρι την Παρασκευής 18 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να υποβάλετε υποψηφιότητες ηλεκτρονικά στο www.greekshippingawards.gr ή με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List θα γιορτάσουν τους «καλύτερους των καλύτερων» στις 6 Δεκεμβρίου 2024

Η μεγαλύτερη διοργάνωση βραβείων της Ναυτιλίας, τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List, δέχονται υποψηφιότητες για τα βραβεία 2024 καθώς ετοιμάζονται για άλλη μια φορά να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας σε μερικές από τις κορυφαίες προσωπικότητες και εταιρείες του κλάδου.
Η εκδήλωση εγκαινιάσθηκε το 2004 και γιορτάζει κάθε χρόνο τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας και του ελληνικού ναυτιλιακού cluster με το παραδοσιακό δείπνο κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώνονται τα βραβεία.

Κάθε χρόνο, τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία προσελκύουν ακροατήριο εκατοντάδων καλεσμένων και η 21η διοργάνωση των βραβείων δεν αναμένεται να είναι διαφορετική.

Της ισχυρής υποστήριξης για τα φετινά Βραβεία ηγείται η NEPTUNE MARITIME LEASING, Event Sponsor. Campagne Toast Sponsor είναι η CMB FINANCIAL LEASING ενώ η ALLEGIANT SHIPPING είναι Welcome Drinks Sponsor προσφέροντας τα ποτά υποδοχής στους επισκέπτες. Ηχηρά ονόματα καταξιωμένων ελληνικών και διεθνών εταιρειών έχουν υποστηρίξει τα βραβεία.

Οι υποψηφιότητες έρχονται καθώς πλησιάζει η προθεσμία για τις συμμετοχές στα βραβεία 2024.
Οι υποψηφιότητες πρέπει να παραληφθούν από τους διοργανωτές πριν από τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου προκειμένου να γίνουν δεκτές.

Για άλλη μια φορά, ένα υψηλού κύρους και άκρως ενημερωμένο πάνελ κριτών από όλο το φάσμα της ναυτιλίας θα αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσει τους νικητές των φετινών Βραβείων. Η επιτροπή, η οποία εκπροσωπεί ευρέως την ελληνική ναυτιλία, είναι επιφορτισμένη με το έργο επιλογής «του καλύτερου από τους καλύτερους» σε μια σειρά κατηγοριών που εκτείνονται σε όλη τη γκάμα της ναυτιλίας της Ελλάδας – από τους τομείς ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοιων και επιβατικών γραμμών –επιτευγμάτων στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία, τη ναυπηγική, τη χρηματοδότηση και πολλών άλλων.

Θα υπάρχει επίσης ενθουσιασμός να μάθουμε την επιλογή των νικητών από την κριτική επιτροπή μεμονωμένων βραβείων κύρους όπως Personality of the Year, Seafarer of the Year, το Βραβείο Lifetime Achievement και το Βραβείο Next Generation .

Φέτος λανσάρεται ένα νέο βραβείο, η πρώτη εντελώς νέα κατηγορία που προστέθηκε στην εκδήλωση εδώ και αρκετά χρόνια. Το βραβείο «Deal of the Year» θα επικεντρωθεί σε εξαιρετικές συμφωνίες που έγιναν το προηγούμενο έτος. Ακολουθεί την επιτυχία του «Deal of the Decade» βραβεία που προσφέρθηκαν δύο φορές στην 20ετή ιστορία της διοργάνωσης, το 2013 και το 2023.

Όλοι οι νικητές του 2024 θα παρουσιαστούν στο εορταστικό δείπνο των βραβείων του 2024 την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Οι κρατήσεις για το δείπνο έχουν ήδη ανοίξει.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.greekshippingawards.gr

Επικοινωνία: Εκδήλωση & amp; Γραφείο Συντονισμού Επισκεπτών – τηλ. 210.42.91.195
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Event Sponsor
Neptune Maritime Leasing

Welcome Drinks Reception
Sponsored by Allegiant Shipping

Champagne Toast
Sponsored by CMB Financial Leasing

2024 Award Categories

Dry Cargo Company of the Year
Sponsored by Marichem Marigases

Tanker Company of the Year
Sponsored by Bureau Veritas

Passenger Line of the Year
Sponsored by SWS

Shipbroker of the Year
Sponsored by the Tsakos Group

Shipping Financier of the Year
Sponsored by Tototheo Maritime

Piraeus International Centre Award
Sponsored by ClassNK

Technical Achievement Award
Sponsored by DNV

The Safety Award
Sponsored by Seajets

International Personality of the Year
Sponsored by Capital Ship Management Corp.

Ship of the Year
Sponsored by ABS

Award for Achievement in Education or Training
Sponsored by Shipping Deputy Ministry, Republic of Cyprus

The Sustainability Award
Sponsored by Lloyd’s Register

Deal of the Year
Sponsored by Timagenis Law Office

The Next Generation Shipping Award
Sponsored by IRI / The Marshall Islands Registry

Lloyd’s List Intelligence Big Data Award
Available for sponsorship

Lloyd’s List / Propeller Club Lifetime Achievement Award
Sponsored by Franman

Greek Shipping Personality of the Year
Sponsored by Eurobank

AWARDS NOT OPEN TO OUTSIDE NOMINATIONS

Seafarer of the Year
Sponsored by Safe Bulkers, Inc.

Greek Shipping Newsmaker of the Year
Sponsored by LPC S.A.