ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

Μήλος – Super Jet: Μέλος πληρώματος έπεσε στη θάλασσα κι έσωσε επιβάτη Featured

Αυτή είναι  η πραγματική εικόνα των ναυτικών μας. Οχι αυτή που προσπαθούν να παρουσιάσουν 

Αυτή είναι  η πραγματική εικόνα των ναυτικών μας. Οχι αυτή που προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποιοι με βάση το τραγικό συμβάν στο Blue Horizon, όπου ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του …

Το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου, μέλος του πληρώματος από το ταχύπλοο Super Jet έπεσε στη θάλασσα για να σώσει έναν επιβάτη που είχε παραπατήσει. Και η 66χρονη αλλοδαπή με τη παρέμβαση και του Λιμενικού Σώματος διέφυγε τον όποιο κίνδυνο.

Ας δούμε την σχετική είδηση 

“Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες (14/09), η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Τ/Χ πλοίου στον λιμένα Αδάμαντα ν. Μήλου, 66χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα, μέλος του πληρώματος πήδηξε στη θάλασσα και κράτησε την 66χρονη στην επιφάνεια, ενώ στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έριξαν κάβο και την περισυνέλλεξαν με ασφάλεια στον ντόκο.

Η επιβάτιδα ήταν καλά στην υγεία της και δεν επιθυμούσε την μεταφορά της σε Κέντρο Υγείας”.

 

Ανακοίνωση της εταιρείας:

Η SEAJETS συγχαίρει το πλήρωμα του ‘SUPER JET’ για τη διάσωση στο λιμάνι της Μήλου

 

H SEAJETS συγχαίρει τον Αντώνη Χιλάλ, μέλος του πληρώματος του επιβατηγού- ταχύπλοου “SUPER JET", το πλήρωμα καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διάσωση 66χρονης αλλοδαπής.

 

Κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα του Αδάμαντα στη Μήλο, τις βραδινές ώρες της Πέμπτης η 66χρονη αφού είχε αποβιβαστεί από το πλοίο, παραπάτησε και έπεσε από την προβλήτα στο νερό. 

 

Το πλήρωμα ενήργησε άμεσα και ο ναυτικός βούτηξε στη θάλασσα, κράτησε τη γυναίκα στην επιφάνεια, ενώ στελέχη της τοπικής λιμενικής Αρχής την περισυνέλλεξαν με ασφάλεια στο λιμάνι. 

 

Τέτοιες ενέργειες από τους ναυτικούς μας αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό τους και την άμεση ετοιμότητά τους και είμαστε υπερήφανοι που είναι μέλη της SEAJETS.