Όμιλος Αγγελικούση: Νορβηγός ο νέος αναπληρωτής CEO

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 13:13
Στην πρόσληψη αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου προχώρησε ο Όμιλος Αγγελικούση. Πρόκειται για τον Νορβηγό Sveinung J. S. Støhle ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν CEO στην εταιρεία HOEGH η οποία έχει στόλο από επτά FSRU- πλωτή δεξαμενή αποθήκευσης LNG.
 
Εργάζεται στον κλάδο του LNG επί 25 χρόνια και έχει ευρύτερες γνώσεις και εμπειρίες για θέματα ενέργειας και LNG. Η βάση του θα είναι στην Αθήνα και εντάσσεται στην ομάδα διαχείρισης του Ομίλου.
 
Η Μαρία Αγγελικούση Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου δήλωσε:
 
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Sveinung ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου. Η εκτεταμένη βιομηχανική εμπειρία του Sveinung θα προσθέσει σίγουρα δύναμη, βάθος και ποιότητα στην υπάρχουσα διοικητική ομάδα μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Sveinung σε θέματα που αφορούν τις πολλές βραχυπρόθεσμες μεταβατικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον κλάδο μας».
 
Από την πλευρά του o S. Støhle είπε:
 
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνω μέλος του Ομίλου Αγγελικούση και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Μαρία και την ομάδα για να συνεχίσω να αναπτύσσω την εταιρεία στο μέλλον».