Η μεσογειακή κρουαζιέρα θα γίνει πιο δημοφιλής

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 10:26
Η μεσογειακή κρουαζιέρα θα γίνει πιο δημοφιλής συμφώνησαν ο Gianluca Suprani της MSC και ο Κρίς Θεοφιλίδης της Celestyal Cruises σε μία ψηφιακή συζήτηση που αφορούσε το παρόν και το μέλλον της μεσογειακής κρουαζιέρας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal προέταξε το ανθρώπινο στοιχείο εστιάζοντας στη διάθεση που διαμορφώνεται εξ αιτίας του κλεισίματος που έχει επιβάλει η πανδημία για να σημειώσει ότι η πιο δημοφιλής επιλογή είναι η επταήμερη κρουαζιέρα που μεταφέρει τους επιβάτες σε διαφορετικούς προορισμούς.
 
Ο άλλος λόγος για τον οποίο οι τουρίστες μπορεί να κάνουν κράτηση για περισσότερες κρουαζιέρες των επτά και πλέον ημερών είναι ότι τα λιμάνια, λόγω των τελευταίων κανονισμών υγείας και ασφάλειας, έχουν περικόψει τις δυνατότητές τους. Τα πρωτόκολλά εξήγησε ο κ. Θεοφιλίδης έχουν αλλάξει το περιβάλλον των λιμανιών καθώς απαιτούνται πλέον μεγαλύτεροι χώροι υποδοχής και άλλης μορφής εκδρομών γεγονός που αφήνει πίσω την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο συγκεκριμένο τομέα μέχρι το 2019. Από την πλευρά του ο Gianluca Suprani συμφώνησε ότι οι επιλογές στρέφονται στις πολυήμερες κρουαζιέρες ενώ όσον αφορά στις εκδρομές σημείωσε ότι οι επιλογές έχουν αλλάξει λόγω της πανδημίας και περιπτώσεις εκδρομών με ποδήλατα ή άλλες εναλλακτικές μορφές κίνησης έχουν αρχίσει να υπερισχύουν.
 
Και τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της κρουαζιέρας συμφώνησαν ότι η Μεσόγειος έχει λαμπρές προοπτικές με τον κ. Θεοφιλίδη να σημειώνει ότι η ανατολική Μεσόγειος θα λάμψει εφ όσον υπάρξει γεωπολιτική ηρεμία στην περιοχή.