ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Θάνατος γυναικών στο Μεσολόγγι και στον Άλιμο

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μεσολογγίου ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία 72χρονη ημεδαπή,

από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Λούρου στην Αιτωλοακαρνανία. Η 72χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία 52χρονη αλλοδαπή γυναίκα (υπήκοος Ρωσίας), από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Β’ Αλιπέδου Αλίμου. Στην 52χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.