ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

Οι δύο ισχυροί της ναυτιλίας, που δείχνουν έμπρακτα τον πατριωτισμό τους

Ισχυροί επιχειρηματίες της χώρας, ως όφειλαν και δείχνοντας για άλλη μια φορά το πατριωτικό τους καθήκον, ενήργησαν άμεσα και έστειλαν βοήθεια στους συνανθρώπους 

 

Ισχυροί επιχειρηματίες της χώρας, ως όφειλαν και δείχνοντας για άλλη μια φορά το πατριωτικό τους καθήκον, ενήργησαν άμεσα και έστειλαν βοήθεια στους συνανθρώπους μας που πλήττονται τούτες τις ώρες στα βυθισμένα χωριά της Θεσσαλίας.

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξαν για μία ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους, στηρίζοντας τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

Για μία ακόμη φορά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο διοικητικός της ηγέτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, στέκονται εμπράκτως δίπλα στην κοινωνία. Σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, οι Πειραιώτες έστειλαν 30.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό παραδόθηκαν στο λιμάνι Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, με σκοπό να μοιραστούν στους πολίτες της πόλης.

Οι κάτοικοι του Βόλου χαιρέτησαν την ενέργεια του Ολυμπιακού, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη τη Θεσσαλία. Ο Ολυμπιακός της εποχής Μαρινάκη έγινε συνώνυμο της φιλανθρωπίας. Ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου ένα μεγάλο πρόβλημα απαιτούσε μια άμεση λύση.

Ο Ολυμπιακός της Μάνδρας, της Κεφαλλονιάς, της Ψερίμου, της Λάρισας, της Κρήτης, της Εύβοιας και τώρα στο πλευρό του Βόλου και όπου υπάρχει ανάγκη. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δύσκολες στιγμές που ζούμε στη χώρα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες. Κουράγιο και δύναμη σε όσους έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους», ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή υπήρξε επικοινωνία και με τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας, με σκοπό να γίνει ξεκάθαρο τι ανάγκες υπάρχουν στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για αποστολή βοήθειας.

Με απόφαση του κ. Μαρινάκη αποστέλλονται άμεσα και στην Καρδίτσα 25.000 φιάλες νερού 1.5 λίτρου μαζί με είδη πρώτης ανάγκης και ξηρά τροφή, με σκοπό να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όσων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα  των τελευταίων ημερών.

Η κοινωνική προσφορά είναι συνειδητή επιλογή για τον Ολυμπιακό, με απόφαση Βαγγέλη Μαρινάκη: Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο. Με ευχή όλων, αυτή να είναι η τελευταία φορά που οι σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η SEAJETS πάντα δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel στο Βόλο

Η SEAJETS συνδράμει τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στο Βόλο, προχωρώντας σε δωρεά προς το Δήμο. Η δωρεά περιλαμβάνει συνολικά 300.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων, που έχουν μείνει χωρίς υδροδότηση για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, εξαιτίας της καταστροφικής πλημμύρας.

 

Ήδη, τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου έχουν παραδοθεί στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολουθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, δήλωσε: «Η SEAJETS με αγάπη στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Μέσω της προσφοράς μας, θέλουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες υπάρχουν στην περιοχή του Βόλου. Σε τέτοιες στιγμές μεγάλης καταστροφής, οφείλουμε όλοι να ενωθούμε και να στηρίξουμε εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

 

Δήμος Πειραιά και ΚΟ.Δ.Ε.Π. συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία «Daniel»

 

Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι  επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας «Daniel».

 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

εμφιαλωμένα νερά

τρόφιμα μακράς διαρκείας(κονσέρβες, γάλατα, δημητριακά, βρεφικές κρέμες κ.ά.)

ξηρά τροφή ζώων

sleeping bag (υπνόσακοι συσκευασμένοι)

φακοί και power bank

  

Η συγκέντρωση ξεκινά από σήμερα Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023,  στα παρακάτω σημεία:

 

- Αποθήκη της  ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου 27)- ώρες  8:00 -17:00

 

-Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πειραιά (Ισόγειο Δημαρχείου) -  ώρες 8:00-15:00.

Το Σαββατοκύριακο η συλλογή θα πραγματοποιείται μόνο στην αποθήκη της ΚΟ.Δ.Ε.Π.,  από τις 9:00 έως τις 15:00.