Βραβείο Αειφορίας στα TUI Northern Region Awards για το Castelli της Ζακύνθου

Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 08:58
Μια μεγάλη διάκριση κέρδισε η Ζάκυνθος και ο ελληνικός τουριστικός κόσμος στις 7 Νοεμβρίου 2018, καθώς βραβεύτηκε το ξενοδοχείο Castelli με το βραβείο Αειφορίας στα πλαίσια των TUI Northern Region Awards και της διεθνούς ετήσιας έκθεσης World Travel Marketστο Λονδίνο. 
Η διάκριση αυτή απονέμεται εκ μέρους της TUI Group, TUI UK&Ireland και TUI Nordic, του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού διεθνώς!
 
Το βραβείο απονεμήθηκε αποκλειστικά στο δικό μας ξενοδοχείο για το 2018, και αυτό το κάνει μεγαλειώδες!
Ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος ανάμεσα σε όλα τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που δέχονται από την TUI Βρετανούς, Ιρλανδούς ή Σκανδιναβούς τουρίστες, στην νότια Ευρώπη, Ελλάδα, Β. Αφρική, Ισπανία, Βαλκάνια, Τουρκία: το ένα και μοναδικό βραβείο Αειφορίας για όλους αυτούς τους προορισμούς έλαβε το Ζακυνθινό Castelliμε ιδιαίτερη περηφάνεια.
Το Sustain ability Award(OverallWinner) αποτελεί μια μοναδική διάκριση που αναγνωρίζει τη μακροχρόνια δέσμευσή μας στον ποιοτικό τουρισμό και ταυτόχρονα στη βιώσιμή ανάπτυξη και στο αύριο του νησιού μας.
 
 
 
 
Το βραβείο παρελήφθη από την εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων και την εκπρόσωπο τουρισμού  του Δήμου Ζακύνθου, κυρίες Μ.Ζούγρα και Α.Κάρδαρη. σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.
 
Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, κυρία Μαρία Λούγαρη και κύριος Αντώνης Νικολουδάκης, καθώς και η οικογένεια Λούγαρη που με το Castelli ξεκίνησε 26 χρόνια πριν, την επιχειρηματική της δραστηριότητα με έμφαση στο πράσινο χαρακτήρα του, δηλώνουν πανευτυχείς και δράττουν την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουν το προσωπικό, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές μας και τις υπηρεσίες που έκαναν αυτή τη διάκριση πραγματικότητα.
 
Ο πράσινος χαρακτήρας του Castelli ξεκίνησε με τη δημιουργία του, όταν το 1989 στα 1α αρχιτεκτονικά σχέδια, ο γηραιότερος ευκάλυπτος του νησιού προστατεύεται, δεν θυσιάζεται, αλλά αποκτά σημαντική θέση στο κτίριο του Castelli. 
Είναι ο ίδιος Ευκάλυπτος που το 2016 δίνει το όνομά του στο επιτυχημένο καινοτόμο Ζακυνθινό εστιατόριο του ξενοδοχείου μας. 
 
Η ίδια η TUI μέσω της εμπορικής διευθύντριας κ.Caron δηλώνει«Only the best receive it: The annual Northern Region Hotel Awards.Mόνο οι καλύτεροι λαμβάνουν τα ετήσια βραβεία μας!
Η φετινή βράβευση είναι ένας εορτασμός της εξαιρετικής προσπάθειας που επιδεικνύουν σταθερά οι ξενοδόχοι συνεργάτες της TUI ανά τον κόσμο, και αναγνωρίζει την σταθερή και επιτυχημένη πορεία τους.»
 
Η TUI προσφέρει διακοπές σε πάνω από 20 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως.
Η κα Λούγαρη σχολιάζει «Η προτεραιότητα που δίνουμε στην αειφορία βραβεύτηκε με δεδομένο ότι ήδη το ξενοδοχείο μας παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση και αποτελεί αγαπημένο προορισμό με υπηρεσίες ιδιαίτερα υψηλά αξιολογούμενες από τους ταξιδιώτες. 
 
Η TUI δίνει έμφαση στην εμπειρία του φιλοξενούμενου, η οποία στο Castelli φροντίζουμε να χρωματίζεται ξεχωριστά, με Ζακυνθινό χαρακτήρα. 
Ο επισκέπτης έχει κατά την διάρκεια των διακοπών του την ευκαιρία να γνωρίσει τον πλούτο της Ζακυνθινής φύσης, της τοπικής παραγωγής, τη γεύση , να επισκεφτεί τη φάρμα μας και να γνωρίσει τα έθιμα και τη γη μας, να νιώσει Ζακυνθινός, ενώ ταυτόχρονα η πρόκληση είναι όλα τα φιλοπεριβαλλοντικά μέτρα που υιοθετούμε να συμβαδίζουν με την αίσθηση πολυτέλειας και χαλάρωσης που το ξενοδοχείο προσφέρει.»
 
«Νιώθουμε πολύ περήφανοι που αναγνωρίζεται η δουλειά μας μέσα από αυτό το βραβείο και μάλιστα από τον κορυφαίο tour operator της αγοράς», δήλωσε ο κος Αντώνης Νικολουδάκης. «Αυτή η βράβευση μάς καθιστά και πάλι πρεσβευτές του αειφόρου τουρισμού για τη Ζάκυνθο και υποσχόμαστε να γίνουμε καλύτεροι.
Με σεβασμό στον ταξιδιώτη, στην τοπική κοινωνία, με δωρεές, χορηγίες, έμφαση στους ντόπιους προμηθευτές, προώθηση της κουλτούρας και της ευγένειας των Ζακυνθινών- με επιμονή στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και προστασία.»
 
Το ξενοδοχείο Castelli Hotel βρίσκεται στην ήσυχη και καταπράσινη τοποθεσία Άγιος Σώστης, πέντε λεπτά από το κέντρο του Λαγανά.