Γιώργος Αλεξανδράτος: Η πετυχημένη πορεία στην προεδρία του Hellenic Hull Mutual

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 10:29
Μετά από πέντε χρόνια στην προεδρία του Hellenic Hull Mutual, του μοναδικού Ελληνικού ναυτασφαλιστικού συνδέσμου, ο Γιώργος Αλεξανδράτος ολοκλήρωσε τη θητεία του η οποία κρίνεται επιτυχημένη. Και αυτό γιατί όταν ανέλαβε από τα 900 πλοία που ήταν ασφαλισμένα  το 2014, ο αριθμός τους αυξήθηκε  στα 3.000.
 
Ο ίδιος με ανάρτησή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης  δήλωσε:
 
«Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τότε που είχα τη τιμή και την ευθύνη να αναλάβω την προεδρία του Hellenic Hull Mutual,του μοναδικού Ελληνικού ναυτασφαλιστικού συνδέσμου.  Πριν λίγο καιρό η θητεία μου τελείωσε και μαζί με αυτή όπως φαντάζομαι ένας επιτυχημένος κύκλος αφού στη διάρκεια της από τα 900 βαπόρια το 2014 φτάσαμε να έχουμε σήμερα κοντά στα 3000 ασφαλισμένα δημιουργώντας μια επιτυχημένη συνεργεία με την Αμερικανική αγορά.
Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή ήμουν εγώ πρόεδρος. Όλα αυτά ΕΓΙΝΑΝ  γιατί το μάνατζμεντ του συνδέσμου μαζί με το προσωπικό δούλευαν μέρα νύχτα και που (προσωπικό και Δ.Σ) πίστεψαν σε αυτό που λέγεται συνέργεια.  
Έτσι μαζί με τα πολλά ευχαριστώ, αφιερώνω τη θητεία μου σε δυο μαγικές έννοιες που αποτελούν τη μαγική συνταγή για να πετύχεις στη ζωή σου: Ικανά στελέχη πιστά μέχρι τέλους και συνέργειες...
Σας ευχαριστώ για όλα...»
 
Ο Γιώργος Αλεξανδράτος  είναι γιος ενός εκ των κυριότερων εκπροσώπων του παραδοσιακού ελληνικού εφοπλισμού της περιόδου 1970 – 2000, του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου.
 
newmoney.gr