«Πάγωσε» το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «SEA AMBER» στα νερά του Καναδά - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Κυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 10:01
Η ζωή του ναυτικού είναι συναρπαστική μα συνάμα και δύσκολη αφού καλείται να ταξιδέψει σε ζεστά κλίματα αλλά και παγωμένα, σε ήρεμες θάλασσες αλλά και ανταριασμένες σε μία αέναη αντιπαράθεση με τα στοιχειά της φύσης. Ο Έλληνας ναυτικός τη θάλασσα δεν τη φοβάται όμως από το πρώτο μπάρκο μαθαίνει να τη σέβεται.
 
 
Η γαλανόλευκη σημαία κυματίζει στις επτά θάλασσες δηλώνοντας την κυριαρχία των Ελλήνων στην πιο σκληρή και ανταγωνιστική βιομηχανία, τη ναυτιλιακή.
 
Πριν από πέντε ημέρες το υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιο «SEA AMBER» βρέθηκε στις παγωμένες θάλασσες του Καναδά. Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές. Πλοίαρχος είναι ο Γιώργος Σακλαράς, Υποπλοίαρχος Επαμεινώντας Δετσίμας και Α΄ Μηχανικός ο Δημήτρης Παπουτσής.
 
 
Το πλοίο ανήκει στην εταιρεία PANTHEON TANKERS MANAGEMENT της κας Άννας Αγγελικούση και γιών της Φραγκίσκο και Αντώνη Κανελλάκη. Η εταιρεία είναι από εκείνες που στηρίζουν παραδοσιακά την ελληνική σημαία έχοντας τα περισσότερα πλοία της γραμμένα στο ελληνικό νηολόγιο ενώ παράλληλα στηρίζουν τους Έλληνες ναυτικούς.
newmoney.gr