Εντυπωσιακή για άλλη μια χρονιά η γιορτή της σαρδέλας στο λιμανάκι Διακοπτού

Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 09:22
Για άλλη μια χρονιά ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Διακοπτού, διοργάνωσε με επιτυχία την γιορτή της σαρδέλας, που έχει γίνει πια θεσμός.
 
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου στο γραφικό λιμανάκι του Διακοφτού και απόλαυσε άφθονη σαρδέλα, κρασί και διασκέδαση με ζωντανή μουσική.
Σε μια περίοδο που ο κόσμος το έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη, οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε να μπουν στην άκρη για λίγες ώρες τα δεκάδες προβλήματα και έγνοιες.
 
 
Από νωρίς το σκηνικό στο λιμάνι είχε στηθεί από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης, με τον κόσμο να καταφθάνει λίγο μετά τις 9 το βράδυ.
 
Τα τραγούδια και οι χοροί έδιναν κι έπαιρναν, τη στιγμή που ντόπιοι κι επισκέπτες απολάμβαναν τον ξεχωριστό μεζέ με το καλό κρασί.
 
Όπως ήταν φυσικό το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να φεύγει ευχαριστημένος και τους διοργανωτές να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά!
 
 
 
Το σημειώνουμε κάθε φορά που αναδεικνύουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Άνθρωποι που φροντίζουν να τηρούνται τα έθιμα και οι παραδόσεις μας, είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
 
 
 
Είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη γιορτή θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη, αφού οι υπεύθυνοι εκτός από μεράκι και διάθεση, έχουν καταφέρει να μεταδώσουν αυτό το πάθος και στα παιδιά τους.
 
Οι υπεύθυνοι για την επιτυχημένη γιορτή στο λιμάνι του Διακοπτού. Δεξιά ο δραστήριος Τάκης Βίλλιος πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου, με τον γιο του Κωστή δίπλα του που παίρνει τη σκυτάλη για τις επόμενες διοργανώσεις, μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής ενότητας Διακοπτού, Βασίλη Σταυρόπουλο
 
 
 
Μπράβο σε όλους.