Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο λιμάνι της Πάτρας. Με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο Λιμενικός

Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 10:38
Στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι, το οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας που εκτελούσε στο λιμάνι της Πάτρας κι ενώ προσπαθούσε μαζί με άλλους Λιμενικούς να αποτρέψει παράτυπους μετανάστες να μπουν στο χώρο του νέου λιμένα, κατέληξε Λιμενικός της Πάτρας το Σάββατο το απόγευμα.
 
Η Ένωση Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος Αχαϊας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας, επανέρχεται χαρακτηρίζοντας εμπόλεμη ζώνη το λιμάνι της Πάτρας.
 
 
Στην ανακοίνωσή της σημειώνει:
 
Σε συνέχεια των ανωτέρω ανακοινώσεων μας και των συχνών παρεμβάσεων μας στα Μ.Μ.Ε παρατηρούμε ότι ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των παράτυπων μεταναστών τους τελευταίους μήνες που επιχειρούν να εισέλθουν στον χώρο του ΙSPS του Λιμένα της Πάτρας δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα ακολουθεί την ίδια πορεία με την αυξανόμενη κώφωση όλων των υπευθύνων οι οποίοι δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο επί της ουσίας.
 
Μετά τις παγίδες με τις πετονιές, τα αυτοσχέδια μαχαίρια και τις «καταγγελίες» για δήθεν επιθετική συμπεριφορά των συναδέλφων που εκτελούν εξωτερική Υπηρεσία κατά τις ώρες φόρτωσης των Ε/Γ-Ο/Γ, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.
Πηγή: tempo24.news