Δελτίο … συλλήψεων από το Λιμενικό!

Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 10:56
Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα –  Σύλληψη αλλοδαπού για αντίσταση στην Πάτρα- Σύλληψη αλλοδαπών στο Ηράκλειο - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα 
 
Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού, διακινητή αλλοδαπών, προέβησαν,απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας,  της 21χρονης αλλοδαπής άμεσης συνεργού του και ενός 34χρονου αλλοδαπού.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νότιο λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 32χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε μαζί με την 21χρονη συνοδηγό του, τον 34χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και το ταξιδιωτικό έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να παραβιάζει Φ/Γ όχημα και κατά την διάρκεια του ελέγχου του αντιστάθηκε απωθώντας βίαια και κλοτσώντας βίαια το στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.
*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του οικείου λιμένα, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο (02) εκ των οποίων έχουν δηλωθεί ως απολεσθέντα – κλαπέντα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό καθώς επίσης βρέθηκαν στην κατοχή τους κάρτες επιβίβασης αεροπορικών εταιρειών. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 20και 34 ετών προέβησαν διαδοχικά, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.