Κορυφαία διάκριση για τον Κωστάκη Λοΐζου. Tιμήθηκε από την TUI

Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 16:20
Κορυφαία διάκριση για τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου Λούης κ. Κωστάκη Λοΐζου, ο οποίος τιμήθηκε από την TUI, τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στον κόσμο με το Special Recognition Award,που αφορά την πολυετή προσφορά και συμβολή του στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας. Το βραβείο στον κ. Λοΐζου απένειμε ο κ. David  Burling, CEO και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI, σε μια ξεχωριστή βραδιά που παρέθεσε η TUI σε πάνω από 300 επιλεγμένους συνεργάτες της από όλο το κόσμο, στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου. 
 
Ο κ. Burling, απονέμοντας το βραβείο στον κ. Λοΐζου αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του Ομίλου Λούης με την TUI τα τελευταία 55 χρόνια, επισημαίνοντας ότι ο Εκτελεστικός του Πρόεδρος, αποτελεί τον πιο σημαντικό συντελεστή τηςκαι τόνισε ιδιαίτερα δυο νευραλγικούς σταθμούς στην ιστορία της TUI. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πρώτο διαφοροποιημένο προϊόν (differentiatedproduct) που πρόσφερε η TUIπριν 35 χρόνια μέσω τουLouis NausicaaBeachHotel στον Πρωταρά και που ήταν η αρχή για την τεράστια ανάπτυξη του πολύ πετυχημένου αυτού προϊόντος.
 
«Η εξαιρετική συνεργασία» πρόσθεσε, «δεν αφορά μόνο τα ξενοδοχεία αλλά και την κρουαζιέρα- αφού δεν θα είμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς τη στήριξη του πολύτιμου αυτού συνεργάτη, που 22 χρόνια πριν, με την τεράστια εμπειρία του στην κρουαζιέρα, βοήθησε την TUIνα αναπτύξει τον τομέα στην Αγγλία.»
 
Ο κ. Burlingτόνισε πως η τιμιότητα, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζουν τον κ. Λοΐζου είναι αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε η συνεργασία μεταξύ της TUIκαι του Ομίλου Louisαλλά και αξίες τις οποίες διατηρεί ο οργανισμός του οποίου αποτελεί πρωτεργάτη, μέχρι και σήμερα. Όντας πρωτοπόρος στη βιομηχανία του τουρισμού ο κ. Λοϊζου κέρδισε επάξια διακρίσεις από διάφορες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οργανισμούς. Κλείνοντας πρόσθεσε πως η απονομή του βραβείου SpecialRecognition αποτελεί για τον ίδιο μεγάλη τιμή γιατί αναγνωρίζει την μεγάλη αξία που έδωσε ο κ. Λοϊζουστη Thomsonκαι αργότερα στον Όμιλο TUI.
 
Η βράβευση του κ. Λοΐζου αποτέλεσε την κορύφωση αλλά και την έκπληξη της βραδιάς, με τον ίδιο να νιώθει βαθιά συγκινημένος για την διάκριση που έλαβε. Τονίζεται ότι το βραβείο αυτό έχει απονεμηθεί σε μερικές ειδικές μόνο περιπτώσεις στην ιστορία της TUI. Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κ. Λοΐζου σημείωσε ότι η συνεργασία που έχει ο Όμιλος Louisμε τηνTUI, είναι ιδιαίτερα σημαντική. «Έχουμε αναπτύξει μια βαθιά σχέση με την TUI, η οποία κτίστηκε στην ειλικρίνεια και την αφοσίωση και ευχαριστώ θερμά την TUIπου σήμερα με τον πολύ όμορφο αυτό τρόπο τιμά τον δεσμό που έχει με τον Όμιλο μας. Εμείς από την πλευρά μας νιώθουμεμέροςαυτήςτηςμεγάληςοικογένειαςκαιπροσδοκούμεσεσυνέχισητηςεξαιρετικήςμαςσυνεργασίας», τόνισεο κ. Λοΐζου κατά την ομιλία του.
Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας που χαράζει ο Όμιλος Λούης, στην Κύπρο και την Ελλάδα.
 
 
Σχετικά με τον Όμιλο Louis
 
Ο Όμιλος Louis αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους στον κλάδο του τουρισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν την ιδιοκτησία και διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων στη Κύπρο και την Ελλάδα, τη κρουαζιέρα, ταξιδιωτικά γραφεία ΙΑΤΑ στη Κύπρο, υπηρεσίες επισιτισμού, αποστολή εμπορευμάτων, καθώς και υπηρεσίες εδάφους σε αεροπορικές εταιρείες στα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.
 
Σχετικά με την TUI
 
Η TUI είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός τουρισμού στο κόσμο.  Αποτελείται από τουριστικούς πράκτορες, 1600 τουριστικά γραφεία και ιστοσελίδες, έξι αερογραμμές με 150 αεροσκάφη, πάνω από 380 ξενοδοχεία, 16 κρουαζιερόπλοια και γραφεία εισερχόμενου τουρισμού στους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς ανά το παγκόσμιο. Εξυπηρετεί 20 εκατομμύρια πελάτες σε 180 διαφορετικές αγορές. Το 2017 είχε 67,000 προσωπικό και 18.5 δισεκατομμύρια turnover.