Οι δημοσιογράφοι φταίνε για όλα. Βάλτους μέσα και απαγόρευσε και τις φωτογραφίες για να μη κρυώνουν οι μετανάστες!

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 17:31
Του Ζαφείρη Σπυριδάκη
 
Πρώτα ήθελαν να ελέγξουν την τηλεόραση. Με ένα νομοσχέδιο και μια διαδικασία διαγωνισμού παρωδία, προσπάθησαν να τοποθετήσουν, για να το πω κομψά, φίλους από παλιά, αλλά δεν τους βγήκε.
 
Προφανώς και πίστευαν ή πιστεύουν  κάποιοι στην κυβέρνηση, πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
 
Δεν ισχύει κύριοι, σας διαβεβαιώνω. Γιατί όσο και να έχουν καταστραφεί οι δομές  και οι θεσμοί λόγω της κρίσης τα τελευταία χρόνια, πάντα θα υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που θα έχουν φιλότιμο, δικαστές που υπηρετούν τυφλά τη δικαιοσύνη και δημοσιογράφοι που δεν τα παίρνουν.
 
Το ξέσπασμα του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στην ερώτηση της Τσικρίκα, έδειξε πόσο πολύ τους πείραξε στην κυβέρνηση που δεν πέρασε το δικό τους.
 
Η συνέχεια είναι γνωστή.
 
Η … αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα μέχρι που απαγόρευσε να τραβάνε φωτογραφίες  οι δημοσιογράφοι τις βυθισμένες στο χιόνι σκηνές των μεταναστών στη Μυτιλήνη, κάνει επιθέσεις σε ξένες εφημερίδες που γράφουν αρνητικά σχόλια γι αυτήν, βρίζει τις εδώ εφημερίδες που κάνουν ρεπορτάζ και αποκαλύπτουν παράνομους διορισμούς, και τέλος στέλνει την αστυνομία να συλλάβει διευθυντές εφημερίδων επειδή δεν τους άρεσε το πρωτοσέλιδο!!!
 
Όλα αυτά, από μια αριστερή κυβέρνηση!
 
Είναι προφανές, πως όλα αυτά είναι κινήσεις πανικού από ανθρώπους που βλέπουν να πλησιάζει το τέλος.
 
Όποιο πλεονέκτημα και  να είχε αυτή η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, το έχασε βάζοντας αμέτρητα αυτογκόλ, κι ενώ θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία.
Κρίμα, γιατί ο Τσίπρας είναι νέος και κατέστρεψε τόσο γρήγορα το πολιτικό του μέλλον!
 
ΥΓ. Και τώρα που απαγόρευσες να τραβούν φωτογραφίες τους μετανάστες στη Μυτιλήνη, το πρόβλημα λύθηκε. Δεν κρυώνουν πια!
Όσο για τις συλλήψεις δημοσιογράφων, μα τίποτα δεν σε έχει διδάξει η ιστορία;;;