Ε, ας διώξουμε τον Μαρινάκη και να βάφουμε μόνοι μας τα κάγκελα στο Καραϊσκάκη!

Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 10:47
Ολυμπιακός! Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα!!!
 
Γράφει ο περίεργος
 
Τι είναι η ομάδα; Μια γκόμενα που σε κρατάει στη τσίτα!
Πότε σε ανεβάζει στα ουράνια και σε κάνει να περπατάς σα φουσκωμένο γαλί και πότε σε βυθίζει στη στεναχώρια και δεν θες να μιλάς σε άνθρωπο.
Έτσι είναι και ο Ολυμπιακός. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο, εδώ υπάρχει αρρώστια. 
 
Ναι κύριοι. Καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν έχει καταφέρει αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός στον σχεδόν έναν αιώνα ύπαρξής του.
 
Εδώ μέχρι και ο Γόδας (ποιος δεν τον ξέρει άραγε;), ακόμη ,και στο εκτελεστικό απόσπασμα, ζήτησε σαν τελευταία του επιθυμία να τον σκεπάσουν με την ερυθρόλευκη.
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό;
 
Αρρώστια, που εκφράζεται στις μέρες μας μέσα από τα social media. Κάθε τι που κάνει αυτή η ομάδα, σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους πιστούς ακόλουθους, μερικοί από τους οποίους φτάνουν και σε ακρότητες.
 
Προσέξτε τώρα το παράδοξο.
 
 
Ο ολυμπιακός αυτή τη στιγμή που μιλάμε, με τον πόλεμο που δέχεται από παντού, είναι πρώτος στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.
Οι άλλοι που υποτίθεται ότι ενισχύθηκαν είναι πίσω. 
Ανοίγω μια παρένθεση. Όλοι αυτοί που λένε μέχρι σήμερα πως διανύουμε το πιο καθαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών αφού δεν ευνοείται ο Ολυμπιακός, να δείτε που θα το γυρίσουν στο καλαματιανό σιγά σιγά, αν η ομάδα ξεφύγει 3-5 βαθμούς από τον δεύτερο και ξεκαθαρίσει πάλι το πρωτάθλημα. 
Εδώ είμαστε! Ήδη αρχίζει η κλάψα πάλι!
 
Πάμε πάλι στην αρρώστια που λέγαμε. Αν ανοίξει κανείς τα ραδιόφωνα που βγαίνει ο κόσμος στον αέρα, ή σερφάρει στο ίντερνετ, θα δει τον κακό χαμό. Μεταξύ Ολυμπιακών.
 
Γιατί δεν παίρνει αυτόν, γιατί δεν δίνει τον άλλο, δεν είναι ο Μιραλάς που ξέραμε, και και και!
Όλοι οι προπονητές της εξέδρας έχουν άποψη και όχι μόνο έχουν άποψη, αλλά πρέπει και να την επιβάλλουν.
Και η γκρίνια έρχεται από ηλικίες κυρίως που έζησαν τις περιόδους του Ολυμπιακού που ήταν κάτι σαν τον σημερινό Παναθηναϊκό. Τον οποίο σημειωτέον χθες, τον έβλεπα με την Λαμία και τον λυπόμουνα. Δεν θα ήθελα να τον λυπηθεί όμως η ομάδα στο Καραϊσκάκη, γιατί όταν μας έβρισκε έτσι ο βάζελος στα 80s, δεν λυπόταν καθόλου.
 
Βαράτε φίλοι γαύροι. Ήμαρτον που θα λεγε κι ο Γεωργίου.
 
Ρε, το σωματείο είναι ο πιο υγιής οργανισμός σ αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα κι εσείς έχετε βαλθεί να αποτρελάνετε τους λίγους γνωστικούς που έχουν απομείνει;
 
Αφήστε τα μίση, που λέει κι ο λαός και άντε γήπεδο να ξεδώσετε ένα δίωρο και να φχαριστηθείτε. Πείτε ότι πάτε σινεμά.
 
Αλλιώς ας διώξουμε όλοι μαζί τον Μαρινάκη  και να πάμε να βάφουμε μόνοι μας τα κάγκελα στο γήπεδο!
 
Ξυπνάτε και ηρεμήστε. Και να είστε ευγνώμονες στη ζωή. 
Το ξέρω η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται. Γι αυτό την αγαπάμε πάντα. Ότι κι αν μας κάνει!