Απίστευτο! Ζητάνε από τους Δήμους νηολόγια, ενώ τα έχουν στο Υπουργείο τους!

Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 20:48
Τα απανωτά λάθη της πολιτικής  ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος από το βράδυ της βύθισης του Αγία Ζώνη 2, συνεχίζονται και σήμερα κι ας έχει ο κόσμος τις δικές του… σκοτούρες με τη συζήτηση στη Βουλή για το φύλλο!
 
Με ένα έγγραφο που στάλθηκε στους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, ο υφυπουργός ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ζητά από τους Δημάρχους να συλλέξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μάλιστα τα στοιχεία των επαγγελματικών και τουριστικών σκαφών που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα!
Δηλαδή, καμία σχέση!!! Απλά. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι υπουργός στο υπουργείο ναυτιλίας, να μην γνωρίζει ότι όλα, ΟΛΑ τα σκάφη της χώρας μας, είναι καταχωρημένα στα κατά τόπους λιμεναρχεία και όχι στους Δήμους;
 
Δείτε το σχετικό έγγραφο και το … πάρτι με τα σχόλια που κάνουν οι χρήστες του φέισμπουκ:
 
 
 
σχόλιο από φέισμπουκ:
«Ο υφυπουργός Ναυτιλίας, με σχετική επιστολή του στο Δήμαρχο Πειραιά, ζητάει να του δώσουμε ΕΜΕΙΣ στοιχεία (αριθμό νηολογίου, στοιχεία ιδιοκτητών κλπ) για τα αλιευτικά σκάφη (επαγγελματικά και ερασιτεχνικά) που έχουν υποστεί βλάβες από τη ρύπανση του ναυαγίου του Αγία Ζώνη ΙΙ. 
 
Επαναλαμβάνω. Ο υφυπουργός Ναυτιλίας ζητάει από τη δημοτική αρχή στοιχεία που όχι απλώς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εκείνη, αλλά αντιθέτως είναι ακριβώς τα στοιχεία που πρέπει να έχει το υπουργείο του για να επιτελέσει το έργο του.
 
Άρτια οργάνωση και σοβαρότητα. Όλα βαίνουν καλώς. Ας μείνουν όλοι ήσυχοι.»