Απειλεί ο Γ. Στεφάνου πως αν δεν υπογράψει σήμερα ο Κουρουμπλής θα απολύσει όλους τους εργαζόμενους!

Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 09:40
Νέο κύκλο απειλών το πρωί από τον Γιώργο Στεφάνου, ιδιοκτήτη της golden star Ferries μαζί  με τον αδελφό του, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι.
Όπως είπε αν δεν υπογράψει σήμερα ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής την δρομολόγηση των πλοίων του, έχει δώσει εντολή στο λογιστήριο της εταιρείας του να αποδεσμεύσει τους 50 εργαζόμενους του γραφείου του και τους 300 όπως λέει που εργάζονται στα καράβια.
 
Είναι προφανές, πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ιδιαίτερα δε στον χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας.
Ένας επιχειρηματίας, βγαίνοντας στα Μέσα Ενημέρωσης, προσπαθεί να οδηγήσει μία υπουργική απόφαση με διλήμματα όπως οι απολύσεις εργαζομένων. 
Προφανώς και οι εργαζόμενοι είναι οι τελευταίοι που φταίνε, θα πρέπει όμως ο ίδιος ο εφοπλιστής να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες και να κατανοήσει, που έκανε λάθος ώστε να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει και το δικό του πλοίο δρομολογημένο χωρίς πρόβλημα, όπως και οι άλλοι ακτοπλόοι.
 
Υπενθυμίζεται πως χθες υπήρχε συνάντηση του Π. Κουρουμπλή με τους κυρίους Ηλιόπουλο και Στεφάνου, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
 
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε πάντως ο Μάριος Ηλιόπουλος της seajets, απάντησε στις απειλές του Γ. Στεφάνου, πως είναι έτοιμος να προσλάβει όποιον απολύσει ο ιδιοκτήτης της golden star ferries.
Και τόνισε πως με εκβιαστικά διλήμματα προσπαθεί να νομιμοποιήσει μια παρανομία, αφού κατέθεσε εκπρόθεσμα αίτηση για τη δρομολόγηση των πλοίων του.